Team

Team

Annemiek

Voor u aanwezig op donderdag, vrijdag en zaterdag Al meer dan 35 jaar uw all-round haarstylist.

Marischka

Voor u aanwezig op woensdag, donderdag en zaterdag. Gespecialiseerd in het zetten van extensions en weaves. Als kleurannalist houd ze van creatieve uitdaging passend bij u persoonlijkheid.

Danielle

Voor u aanwezig op dinsdag, woensdag van 8:30 tot 20:00, vrijdag en zaterdag in de even weken. Met haar vrolijke karakter en uitgebreide vakkennis is ze keer op keer in staat een stralend eindresultaat te behalen.

Lisa

Voor u aanwezig op dinsdag, woensdag van 9:00 tot 12:30, vrijdag en zaterdag in de oneven weken. Deze creatieve alleskunner is gespecialiseerd in het knippen van heren.

Marit

Marit is voor u aanwezig op dinsdag, woensdag van 8:30 tot 20:00, vrijdag en zaterdag in de oneven weken. Deze Hairstylist gaat iedere uitdaging op gebied van haarkleuring met u aan.

Bianca

Voor u in de kapsalon aanwezig op woensdag van 17:30 tot 20:00, vrijdag en zaterdag in de even weken. Voor haarwerken maandag t/m zaterdag. Deze creatieve eigenaresse van Tielen Haarmode is als kleurspecialist in de kapsalon tevens uw erkend haarwerkspecialist.

Contact

Graafseweg 638

6603CM in Alverna Wijchen

024 - 64 12 666

MAAK EEN AFSPRAAK