Bent u op zoek naar een kapper in Overasselt? Dan bent u bij Tielen Haarmode aan het juiste adres.

Tielen Haarmode staat voor sfeer, passie voor het vak en relatie met klant. Onze salon is al meer dan 80 jaar een begrip in Nijmegen, Wijchen, Overasselt en Mook. Het is een familiebedrijf wat u direct herkent aan de gemoedelijke sfeer, passie voor het vak en de relatie met onze klanten. Het zeer ervaren team kent vrijwel geen verloop waardoor een zeer constante kwaliteit gewaarborgd is. De diverse trainingen ieder jaar zorgen er voor dat Tielen haarmode nog steeds jong en trendy is. Hierdoor en door efficiënt plannen kunnen wij u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding bieden in al onze behandelingen.

Sinds 2013 hebben wij ons gespecialiseerd in haarwerken voor mensen met hoofdhuidproblemen, haaruitval en kaalheid. In een speciale salon, naast de kapsalon kunnen wij uw privacy waarborgen en  bieden wij een grote collectie aan haarwerken en geven wij u persoonlijk advies.

Dé kapper in Overasselt en omstreken

Haarwerken
Wij bieden een grote collectie haarwerken in zowel synthetisch als echt haar. U kunt diverse haarwerken passen voordat u een definitieve keuze maakt.

Permanent
In onze sfeervolle kapsalon staat ons team voor u klaar. Van jong tot oud, van klassiek tot modern, advies voor iedereen. Of het nu gaat over, knippen, kleuren, stylen of permanent, onze getrainde kappers staan garant voor kwaliteit.

Kwaliteitsproducten
In onze salon verkopen wij de producten van Goldwell, KMS-California en Mediceuticals. Onze kappers informeren u graag over de producten die passen bij uw haar. Voor de visagie werken we met Make-up Studio.

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag08:30 – 17:30
Woensdag08:30 – 17:30
Donderdag08:30 – 17:30
Vrijdag08:30 – 17:30
Zaterdag07:30 – 15:00
ZondagGesloten

Direct afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken? Klik dan op onderstaande knop of neem telefonisch contact met ons op via 024 – 64 12 666.

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK