Haarwerken

Haarwerken

Voor mensen met hoofdhuidproblemen, haaruitval, kaalheid door ziekte of medische behandelingen bieden wij verschillende oplossingen.

Tielen Haarwerken is gevestigd naast de kapsalon waardoor u volledige privacy en persoonlijke aandacht geniet. Wij bieden u binnen 5 dagen een vrijblijvend intake gesprek aan. Tijdens het vrijblijvende intake-gesprek bespreken we graag uw persoonlijke wensen en de verschillende mogelijkheden.

U kiest uit een uitgebreide collectie haarwerken in zowel synthetisch als echt haar. We passen diverse haarwerken waardoor u de juiste keuze kunt maken. Vervolgens knippen en stylen wij uw haarwerk geheel naar wens.

Daarnaast informeren wij u over de kosten, vergoedingen en regelen de declaratie rechtstreeks met uw zorgverzekeraar. Tielen Haarwerken is een erkend ANKO Haarwerkspecialist en lid van de ANKO geschillencommissie tevens bieden we 6 maanden garantie op een haarwerk. Hiervoor werken wij uitsluitend op afspraak, onze werktijden zijn flexibel en indien nodig komen we ook op locatie.

Tielen Haarwerken | Mooi door persoonlijkheid!

Contact

Graafseweg 638

6603CM in Alverna Wijchen

024 - 64 12 666

MAAK EEN AFSPRAAK