Een goede kapper vinden

Een goede en fijne kapper vinden is vaak een persoonlijke aangelegenheid. Want niet elke kapper past bij ieders wensen. Bijvoorbeeld vanwege de openingstijden, vanwege de locatie of vanwege de mogelijkheden. In elke dorp en in elke stad zijn meerdere kappers te vinden. En vaak – als iemand tevreden is over het voorgaande bezoek – blijft hij of zij vaste klant. Dus belangrijk om een kapper te vinden die goed bij de wensen past die u belangrijk vindt.

Een kapper vinden

Een kapper vinden kan op een aantal manieren:

  • Omdat u er een keer – of meerdere keren – langs bent gereden.
  • Omdat een bekende u deze kapper heeft aangeraden.
  • Omdat u op Google heeft gezocht naar een kapsalon bij u in de buurt.
  • Omdat u deze kapper hebt gezien in een reclame of een flyer per post hebt ontvangen.

Manieren zat dus. Maar hoe vindt u uit al deze kappers nou een kapper die bij uw wensen past? In de meeste gevallen biedt een website de informatie die daarvoor nodig is.

Hoe kies je een kapper die bij jou past?

De websites van de kappers kunnen u een hoop informatie geven over de kapper zelf. Sommige mensen willen bijvoorbeeld graag online reserveren. Anderen zijn weer op zoek naar een kapper die gespecialiseerd is in krullen. Bekijk welke factoren u belangrijk vindt en baseer daar uw keuze op.

Tielen Haarmode

Tielen haarmode & haarwerken staat voor sfeer, passie voor het vak en relatie met klant. De salon is al meer dan 80 jaar een begrip in Wijchen, Nijmegen en omgeving. Sinds 2013 hebben wij ons gespecialiseerd in haarwerken voor mensen met hoofdhuidproblemen, haaruitval en kaalheid. In een speciale salon, naast de kapsalon kunnen wij uw privacy waarborgen en bieden wij een grote collectie aan haarwerken en geven wij u een persoonlijk advies.

Ons enthousiaste team is zeer ervaren en bestaat uit gepassioneerde haarstylisten. Door de diverse trainingen zijn onze haarstylisten up to date en beschikken over de nieuwste technieken op het gebied van haarmode en haarwerken. Tielen haarmode & haarwerken is aangesloten bij de Koninklijke Algemene Kappers Organisatie (ANKO), is lid van de geschillencommissie en is een erkend leerbedrijf.