De haartrends van 2018!

2018 staat bijna voor de deur. Maar voor welke look moet jij volgend jaar gaan?

Modellen, actrices en artiesten lopen vaak voor op het gebied van trends. Toch kunnen we kapsels het best afkijken bij grote modeshows. Wat voor haartrends heeft 2018 voor ons in petto? Je gaat het nu zien!

Het gezicht en oren vrij laten

In 2018 worden je eigen fysieke kenmerken meer gewaardeerd! Laat je oren en gezicht vrij door het haar helemaal naar achter te stylen of door het dragen van een scheiding. Het is niet erg als je zelf vindt dat je een imperfectie hebt. Ook dit is in 2018 helemaal hot.

Laagjes zijn verleden tijd

Begin alvast met het laten uitgroeien van je laagjes. In 2018 is lang haar op één lengte de trend. De voorkant voor je haar mag ook lang zijn dus wacht nog even met die nieuwe knipbeurt.

Van zilverkleurige balayage naar een koperkleurige balayage

In 2017 was de zilverkleurige balayage razend populair. Ook in 2018 blijft de balayage een trend, alleen staat de trend dan in het teken van oranje tinten. Door een lichte toner met een koper tint te laten zetten zorg jij ervoor dat je haar helemaal 2018 proof is!

Weinig volume en een scheiding in het midden

Een scheiding in het midden is afhankelijk van je haarvalling. Als je geen middenbaan kan pakken is dat helemaal niet erg! Ook een zijscheiding mag gedragen worden met weinig volume bovenin. Begin wat lager met de krultang maar zorg er wel voor dat de scheiding echt strak zit!

Wil jij je laten adviseren door één van onze kapsters of wil je meer weten over de haartrends van 2018? Neem dan contact met ons op.