5 redenen om naar de kapper te gaan

Iedereen weet dat het belangrijk is om regelmatig naar de kapper te gaan. Het is niet alleen belangrijk om het goed bij te houden en goed te verzorgen, maar het is ook heel leuk om op zijn tijd een nieuwe look te nemen!

  1. Je moet natuurlijk altijd je haar goed verzorgen, maar in de winter heeft je haar wat extra aandacht nodig. Je zet de verwarming dan op standje hoog, lekker voor ons, maar niet echt goed voor je haar. Je haar wordt er droog van en je punten gaan sneller slijten. Hierdoor vind je haar het echt niet erg om wat vaker naar de kapper te gaan en er een extra maskertje in te smeren.
  1. Ook in de zomer is een extra bezoekje aan de kapper geen overbodige luxe. Als je op vakantie gaat wil je er natuurlijk goed uitzien, alleen is het niet handig om voor je vakantie naar de kapper te gaan om bijvoorbeeld te verven. Door de zon word je haar lichter, en dat is natuurlijk zonde als je het net geverfd hebt, kan je gelijk na je vakantie weer terug naar de kapper. De chloor in zwemwater is ook geen vriend van je haar, het haalt de natuurlijke oliën uit je haar waardoor het poreus en breekbaar wordt.
  1. Het is voor je haar heel goed om zo nu en dan er een stukje af te halen. Hierdoor kan je haar weer lekker groeien en zo houd je het gezond. En het geeft je een frisse nieuwe look! Daarbij is een knipbeurt vaker effectiever dan een therapiesessie. Je kan je hart uitstorten en kappers zijn de beste luisterende oren die je maar kan vinden!
  1. Een nieuwe look op zijn tijd is echt niet verkeerd. Mocht je zelf niet weten wat je nou precies wilt, kun je altijd de kapper om advies vragen. Deze weten de staat van je haar, wat het aankan en wat bij je past. Ze kunnen je een deskundig advies geven. De kapper is de enige die het recht heeft om je recht in je gezicht te zeggen dat een pony je hoofd dik maakt of dat een bepaalde haarkleur je niet zal staan. Vaak maakt een nieuwe look je zelfverzekerder, en dit kan weer leiden tot dat je beter in je vel zit!
  1. Doordat je haar na een knipbeurt beter in model valt, hoef je er ’s ochtend minder tijd voor uit te trekken. Kun je heerlijk wat langer blijven liggen en toch genieten van prachtig haar!